31. lokakuuta 2012

Jouluinen maisema

Jouluinen maisema, helistinkortti

P*skarteluhaaste # 161

Paskiksessa aiheena oli viirit, ja ne ei oo ei sitten yhtään mun juttu! En jotenkin koe niiden tekemistä mielekkääksi, se vaatisi harjoittelua ja sellaista ahaa-elämystä. Kerran oon ennen tehnyt viirejä korttiin. Nyt kuitenkin räpeltelin aikaan tällaisen:


Lauran korttihaaste # 59

Aiheena: rusetti

Enkeli on kierrätetty konvehtipaketista, tänä vuonna pakkaus oli uudistettu, eikä enkeleitä enää saa tuossa muodossa,höh.

27. lokakuuta 2012

21. lokakuuta 2012

Magnolian talvimaisemia

Joku askarteluvapaa töistä olisi paikallaan näin joulua kohti mentäessä... :)



19. lokakuuta 2012

Magnoliahaaste # 114

Tällä kertaa magnoliahaasteessa piti kohotella eri kokoisilla tarrapaloilla, ja minä ajattelin kokeilla sekoitettuna kohottelu- ja pukemistekniikkaa magnolian ihanalla talvimaisemalla, joka mulle tällä viikolla postissa tuli. Toi maisema on niin ihana!



Tuo alimmainen kuva on kuvattu vähän viistoon niin siitä näkee paremmin kerrostuksen. Tuo kortti näyttää kyllä luonnossa paljon kivemmalta, en tiedä miten tuo kamera aina latistaa noita kortteja. Taustapaperissa on hentosia kimallelumihiutaleita.

18. lokakuuta 2012

P*askarteluhaaste # 159

Paskiksessa aiheena oli lehdet / oksat. Aloitin suunnittelemaan sellaista oksakranssia joulukorttiin, mutta ei siitä tullut oikein mieleinen ja niistä aineksista syntyi sitten tällainen ratkaisu:

Tekstiksi olisin halunnut mieluummin jonkin muun, esim. HYVÄÄ joulua, mutta en löytänyt sopivaa valmiiksi tehtyä, enkä tohtinut alkaa cuttiksella uutta jyräämään kun isäntä nukkuu jo :)

Uusi haasteblogi!!

Netin ihmeellisessä maailmassa seikkailtuani törmäsin tällaiseen uuteen haateblogiin: Kortisto, käykäähän tutustumassa!

Ensimmäinen haasteen aihe on niinkin helposti ja yksinkertaisesti kuin:

PARAS KORTTISI IKINÄ

Voi jestas! Sehän on ihan mahoton haaste!!! Aikani kuvakansioita plärättyäni tulin kuitenkin lopputulokseen.

Tämän kortin prototyypin olen tehnyt jo 6 vuotta sitten, silloin kun olin pieni tyttönen ja vasta korttiaskartelun alkusaralla. Muistan vielä hyvin sen ekan tällaisen "tonttukortin", se on ihan kamala! Siinä oli pohjana musta yksipuoleinen kartonki, ja aivan vääränlaisia ja liian paksuja sammalia ja röpelöinen kontaktimuovi joka repsotti reunoista. Eikä mitään aukkoja vaan kokonainen kortti. (jossain sen pitäisi olla säilössä :) ) Mutta siitä se idea lähti, ja sen jälkeen olen jatkojalostanut tätä samaa korttia milloin mihinkin suuntaan. Ja tässäpä se on, mun tonttumetsäkortti <3 :





Kannessa on siis "ikkunat" ja useimpiin kortteihin laitan kanteen tai sisälle keksimäni runon:

Taivaalta lunta tuiskuttaa,
metsässä tontut toisilleen kuiskuttaa.
Ovat matkalla joulumieltä tuomaan,
Joulun tunnelmaa kaikille luomaan.


Laitan tähän kuvan vielä toisesta vastaavasta kortista, josta näkee paremmin nuo sammalpuut, ja miltä kortti näyttää kun se on kiinni.


Olen aikanani kortin omasta päästäni keksinyt ja myöhemmin nähnyt vastaavan tyyppisiä muuallakin. En siis väitä ideaa täysin omakseni, mutta aika pitkälti se on minun omasta päänupistani.

Tämä kortti on myyjäisissä ollut suosittu, koska tämä kuuluu niihin jota ei taatusti peruskaupasta saa!

Lisäksi tällä on paljon tunnearvoa, koska tämän on ollut suurin kimmoke korttiaskartelun pariin.

7. lokakuuta 2012

Magnoliahaaste # 113

Tällä kertaa mennään luonnoksella, ja minä tein kortin pienen pienelle pojaalle:


P*skarteluhaaste # 157

Aiheena tällä kertaa oli pilvet, ja etsin ja etsin mun pilvipaperia vaan empä löytänyt, eli oon sen varmaan käyttänyt jonnekin kaiken. No sitten muistin mun kivan leimasetin ja aloin siitä sitten kehittelemään.


2. lokakuuta 2012

Lauran korttihaaste # 55

Aiheena oli pahvi tai pahvilaatikko. Mylläsin ja mylläsin, että oisin löytänyt jonkun pienen pahvilaatikon, jonka olisin voinut tuunailla, mutta en sellaista tähän hätään löytänyt. Höh. Sitten tein aaltopahvilla koristellen kortin, ja siitäkin tuli jotenkin laimea. Osallistun sillä kuitenkin haasteeseen:

Pieni joulurasia


Arkkikaupan Haaste #33

Arkkikaupan haasteessa kaivattiin tällä kertaa palloja, ympyröitä ja sen sellaisia. Valinnan varaa olis ollut vaikka kuinka, mutta päädyin laittamaan vähän house mouse-hiirulaisia seikkailemaan tähän haasteeseen.


ja yksi örkki vielä kaveriksi:


Magnoliahaaste #112

Päätin, etten tee mitään vaaleanpunaista hörhellystä tällä kertaa, vaan jotakin muuta. Hommaa kuitenkin rajoitti se, ettei mulla ole hirveästi erilaisia mankku-leimoja, sellaisia kestosuosikkeja vaan. Teimpä siis syksyisen kortin kihlaparille. Ja aiheenahan oli siis "tilkkutäkki".


Joulua ja vintagea edelleen